Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Morgen

Planbureau rekende politieke slogans na, maar partijen hebben - alweer - kritiek

06/05/2024 - 19:30
"Geen omschrijving gevonden."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Planbureau rekende politieke slogans na, maar partijen hebben - alweer - kritiek (06/05/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


2. Aan grote plannen geen gebrek bij de politieke partijen, maar houden ze ook financieel steek? Het Planbureau rekende ze na (06/05/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


3. Na ‘Gatz geven voor Brussel’, reclamemakers over politieke slogans: ‘Een van de beste slogans ooit is die van Dehaene’ (25/01/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


4. Planbureau rekende nieuwe pensioenhervorming (nog) niet integraal door (11/07/2023 - Het Belang van Limburg)

Het federaal Planbureau rekende het pensioenakkoord waar de federale regering het gisteren/maandag over eens geraakte niet helemaal door. Dat heeft commissaris-adjunct Saskia Weemaes gezegd tijdens de voorstelling van het jaarverslag van de Studiecommissie voor de Vergrijzing. Ze noemt de besparing van 0,5 procent van het bruto binnenlands product die de regering zelf naar voren schuift wel een “redelijke inschatting”. [naar artikel]


5. Nadat Trump opriep tot boycot: Goodyear laat shirts met pro-politiespreuken toch toe (maar politieke slogans mogen nog altijd niet) (20/08/2020 - Het Laatste Nieuws)

Werknemers van bandenfabrikant Goodyear mogen toch kledingstukken dragen met teksten op waarmee de politie wordt gesteund. Kleding met politieke... [naar artikel]


6. ‘Aan slogans kan je zien in welke miserie een partij zit’: de subtiele kunst van een politieke tagline (25/01/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


7. Zwangere Guy, blackwave. en Bart Peeters op de ‘505-Concerten voor de Menselijkheid’: ‘We willen geen vlaggen of politieke slogans zien’ (04/04/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


8. ONZE OPINIE. “De doorlichting van de politieke plannen heeft beperkingen, maar legt wel het simplisme van slogans bloot” (08/05/2024 - Het Laatste Nieuws)

“Het is erg moeilijk om politieke plannen door te rekenen”, schrijft politiek journalist Isolde Van den Eynde. “Bovendien is politiek meer dan cijfers, het is emotie. En toch biedt de doorrekening van de politieke plannen enkele inzichten.” [naar artikel]


9. Planbureau stelt doorrekeningen van kiesprogramma’s voor. Wat beloven de partijen? En hoe willen ze dat betalen? (26/04/2019 - De Morgen)

Het Planbureau heeft zijn doorrekeningen van de partijprogramma’s voor de komende verkiezingen klaar. Alles samen gaat het om honderden tabellen en grafieken. Een ongeziene stortvloed aan cijfers. De Morgen haalt er voor elke partij de meest interessante uit. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!