Degryse over Vanaken.
Volledig scherm
PREMIUM
Degryse over Vanaken. © Photo News

"Het gevoel dat ik bij Anderlecht heb, is anders dan mijn gevoel bij Club. Maar het zijn de Champions' Play-offs...”

Marc Degryse kreeg een antwoord op de vraag of Union nog meedoet voor de titel. “Antwerp daarentegen, dat is een mysterie”, zegt onze huisanalist. En het meeste onder de indruk blijft hij van Club Brugge. “De goals komen van overal. Niemand heeft die weelde. En het vormpeil van Vanaken is al een tijdje bijzonder hoog.” Dat zorgt voor een opwellende gedachte bij Degryse.

35 reacties

  • Karel Belmans

    1 week geleden
    Als Anderlecht , Brugge en Union zondag winnen is het zeker één van de dr!e! De rest speelt dan voor de vierde plaats!
  • jenny charels

    2 weken geleden
    Heb even in mijn glazen bol gekeken om te polsen naar de einduitslag van de PO1. Het resultaat oogt evident: 1. Club Brugge wegens het meeste talent en de beste samenhang en de beste fysiek, in meer ook winst op Anderlecht en thuis tegen Union. 2. Union tja nogmaals tweede 3. Genk wegens beste voetbal na dit van Club Brugge. 4. Anderlecht wegens de zwakte van Cercle en Antwerp. 5. Cercle 6. Antwerp wegens zwakker dan Cercle in PO1. Anderlecht, Cercle en Antwerp dus geen Europees voetbal ....
  • karine denonville

    2 weken geleden
    Misschien raar, maar ik ben al sinds ik een jong meisje was Anderlecht supporter. Mijn groottante woonde vlak tegenover het Astridpark. Wij gingen daar vaak op bezoek en mijn vader, broer en ik gingen af en toe een wedstrijd kijken. Gewoon geweldig. En toch gun ik Union de titel ! Ze verdienen het echt !!!
  • Kato De Cock

    2 weken geleden
    Voor mij is Anderlecht titelfavoriet. Gezien hun programma is de kans dat ze nog wat uitlopen tot 5-6 punten reëel. Om dat weer goed te maken in een onderling duel en laatste speeldag kan, maar zie ik niet gebeuren. Tenzij Club boven zichzelf blijft uitstijgen en geen kansen mist in hun volgende 2-3 matchen met Genk, Antwerp op het programma. Erg lastig.
  • Jan Daems

    2 weken geleden
    Daar waar Club garant stond voor wisselvalligheid in prestaties, gebrek aan teamgeest en veel te weinig vechtlust en inzet, daar zijn die mannen nu precies in een ketel met toverdrank terecht gekomen. De metamorfose die Vanaken doormaakt is daar maar één voorbeeld van. Ik hoop dat Brugge die lijn doortrekt en ook op dit elan voortgaat in de volgende seizoenen. Nicky Hayen kan gerust de Panoramix van Brugge genoemd worden want Brugge lijkt wel onoverwinnelijk geworden. Houden die trainer!